New Zealand

Lidt om rejsen
En måned i autocamper i New Zealand var vores sommerferie i 2014. Den 28. september forlod vi Kastrup Lufthavn med kurs mod New Zealand via Singapore. Vi startede ferien med tre overnatninger på hotel i Auckland, hvorefter vi i ca. fire uger kørte i en stor autocamper fra nord til syd – med hjemrejse fra Christchurch en måneds tid senere efter endnu en nat på hotel.

Det var en fantastisk ferie, hvor der var tid til oplevelser som vandreture i smuk natur, besøg i mørke grottter med glow worms, cruise med overnatning i Doubtful Sound, helikoptertur til sneklædte bjerge og isgletsjere, rundtur på chokoladefabrik og i filmkulisserne fra triologierne Ringenes Herre og Hobbitten samt masser af tid tilbragt på et hav af gode legepladser. Alt i alt en skøn ferie for os alle tre.

Rejsen havde vi booket igennem rejsebureauet, MyPlanet. MyPlanet havde sørget for fly, hotelovernatninger i Auckland og Christchurch, leje af camper, færgeoverfart mellem Nord- og Sydøen samt et cruise med overnatning ved Doubtful Sound. Dette kom i alt til at koste ca. 55.000 kr. for os alle tre. Dertil kom udgifter til eksempelvis campingpladser, brændstof, mad m.m.., som løb op i ca. 32.000 kr. ialt. Da vi rejste lige før, at Valdemar blev to år, var han gratis at have med stort set alle steder – både i fly, cruise og på campingpladser.