Jordan

Lidt om rejsen
Efterårsferien 2019 gik til Jordan. Fra søndag til søndag nåede vi i bus rundt i Jordan og fik besøgt nogle af landets største attraktioner – med Petra og et besøg i Jerusalem som feriens absolutte højdepunkter.

For første gang i mange år havde vi booket en pakkerejse – endda med dansk rejseleder. Vi er vant til at rejse selv og havde derfor frygtet det værste ved at skulle rejse i en gruppe. Heldigvis blev vi positivt overraskede, og med 19 andre rejsevante danskere lidt ældre end os havde vi en god tur.

Det var et hårdt program, og vi tilbragte mange timer i bus – heldigvis med masser plads, aircondition og wifi. Rejsen kostede ca. 11.000 kr. pr. person (og en mindre børnerabat til Valdemar) for fly, 5-stjernede hoteller (i hvert fald på papiret), halvpension, udflugter (undtaget turen til Jerusalem, der kostede ekstra), alle entréer og alt transport med lokal og dansk rejseleder. Vores rejseleder var fantastisk, men af flere andre grunde – primært før afrejse – vil vi alligevel ikke ubetinget anbefale Bravo Tours, som stod bag rejsen.