Maldiverne

Lidt om rejsen
Sommerferien 2022 blev noget anderledes end vores tidligere ferier. Ferien blev nemlig til en tur til Maldiverne i perioden 29. juni til 11. juli – først tre nætter i hovedstaden, Male, og efterfølgende syv nætter på en femstjernet resort-ø med all inclusive.

I mange år har vi kigget på Maldivernes villaer med egen swimmingpool på pæle i vandet og syntes, at det så lækkert ud. Men gang på gang er vi kommet frem til, at vi ville komme til at kede os sådan et sted. Men nu skulle det altså prøves, og vi havde en skøn ferie, om end syv dage på samme resort med all inclusive ikke bliver vores foretrukne ferieform.

Juli er lavsæson, da det er midt i monsunsæsonen på Maldiverne, hvilket betyder garanti for skyer, regn og storm i et eller andet omfang. Samtidig var resortet ret nyt og kørte derfor stadig med intropriser, men alligevel kostede ferien ca. 72.000 kr. Dette var prisen for fly tur/retur over Istanbul, vandflyver tur/retur Male – resortet, tre overnatninger med morgenmad på 4-stjernet hotel i Male samt syv overnatninger på resortet Siyam World Maldives. På resortet var al mad og drikkevarer samt en del aktiviteter inkluderet i prisen. Derfor havde vi udover de 72.000 kr. kun udgifter til frokost og aftensmad de tre dage i Male, samt udgifter til enkelte souvenirs og drikkepenge på resortet. Vi bookede hele rejsen gennem det danske rejsebureau, Drømmerejser.